שרי קרימלובסקי
נושאים: 143
תגובות: 46
לייקים: 84
חימום אוכל בצורה שווה במיקרוגל
2020-07-29 -
0
423

כדי לחמם את האוכל בצורה שווה במיקרוגל, עשו חור באמצע וזה יעשה את העבודה, ככה כל האוכל יתחמם יחד בצורה מהירה יותר. 

לייק
1 א"ק

פוסטים נוספים באותו נושא

שרי קרימלובסקי
כדי לחמם את האוכל בצורה שווה במיקרוגל, עשו חור באמצע וזה יעשה את העבודה, ככה כל הא...
פטנטים - אוכל
2020-07-29
0
423
שרי קרימלובסקי
הילדים רוצים לאכול ועכש...
פטנטים - אוכל
2020-07-28
0
237
שרי קרימלובסקי
אז איך יוצא אורז אחד-אחד? ...
פטנטים - אוכל
2020-06-16
1
520
שרי קרימלובסקי
אם אתם רוצים לאחסן במקרר חצאי אבוקדו- אין בעיה. יש לאחסן את חצ...
פטנטים - אוכל
2020-06-10
0
332
שרי קרימלובסקי
 ניירות לקאפקייק יכולים למנוע טיפטוף ארטיק לידיים קטנות (ודביקות) שנוגעות ברי...
פטנטים - אוכל
2020-06-03
0
322
שרי קרימלובסקי
 נפלו לכם קליפות ביצה לתוך הקערה או הכוס? אל דאגה! במקום לנ...
פטנטים - אוכל
2020-05-21
0
444
שרי קרימלובסקי
 חשיפה לאור מאיצה את התפתחות האזורים הירוקים על קליפת תפוחי האדמה וכן את צמיחת...
פטנטים - אוכל
2020-05-11
0
323
שרי קרימלובסקי
הגנה על כוס המשקה מחרקים זבובים ומעופפים אחרים נמשכים לריחם המתוק של המיצ...
פטנטים - אוכל
2020-05-06
0
392
שרי קרימלובסקי
רציתם להכין פיצה לילדים או טוסט על פרוסה אחת מבלי להפעיל את התנור? פשוט תשכיב...
פטנטים - אוכל
2020-03-31
1
448
שרי קרימלובסקי
כדי להאריך את משך חיי הסננה בשלושה עד חמישה ימים נוספיפ יש לעטוף את ראשי הבננ...
פטנטים - אוכל
2020-03-30
0
415
שרי קרימלובסקי
כדי לעזור לו להבשיל - ארזו את האבוקדו בשקית נייר יחד עם בננה או תפוח...
פטנטים - אוכל
2020-03-27
0
420
שרי קרימלובסקי
כשאופים מאפינס בתבנית שקעים, אחת הבעיות היא שהמאפינס לא תמיד משתחררים בקלות ...
פטנטים - אוכל
2020-03-20
0
355
שרי קרימלובסקי
למנוע גלישה מהסיר יש תבשילים שאוהבים לגלוש החוצה מעבר לקיבולת הס...
פטנטים - אוכל
2020-03-06
3
378
שרי קרימלובסקי
לשים את כף העץ סיר בפסטה כדי שהמים לא יגלשו בישול פסטה עם מכסה סגור יגר...
פטנטים - אוכל
2020-03-04
2
573