פתיחת חשבון חדש
או
התחבר
הפורום עדיין בשלבי פיתוח. תהנו.

מספר נושאים בתוצאות: - 4

מתכונים - קינוחים
2018-12-03
0
126
מירי צין
נושאים: 0
תגובות: 0
חנוכה... חג שעושה חם בלב. השירים שהילדים לא מפסיקים לשיר מחנוכה עד פסח, סיפורי הניסים המפעימים, המאכלים הטעימים, ערבי הלביבות המשפחתיים שמאחדים את המשפחה מכל הארץ וכמובן... ה-ס-ו-פ-ג-נ-י-ו-ת שאי אפשר (כמעט) לעבור את חנוכה בלעדיהן. אבל הקלוריות... אחרי החגים... החומרים: 1/2 ק"ג קמח 1/2 כפית מלח 1/4 כוס שמן 1/4 כוס סוכר 1 ביצה 1 כף שטוחה שמרים יבשים 3/4 1 כוסות מים פושרים / מיץ תפוזים שמן לטיגון...
מתכונים - קינוחים
2017-06-25
0
45
נושאים:
תגובות:
בס"ד קרמבו - גלידה ביתי קינוח שהילדים יחטפו (ולא רק)... זמן ההכנה ארוך מעט אבל שווה.   למי שלא משתמש בביצים חיות אפשר להשמיט את הביצים ולשים פחות פודינג (חצי חבילה – כ-3 כפות) החומרים: לעוגיות: 1 ורבע כוסות קמח (175 גרם) 2 כפות קורנפלור (20 גרם) שליש כוס אבקת סוכר (50 גרם) 1 כף קקאו (10 גרם) 100 גרם מרגרינה קרה 2 חלמונים לקרם: 2 החלב...
מתכונים - קינוחים
2017-06-25
0
40
נושאים:
תגובות:
בס"ד קוקילידה אלפחורס העוגיות הארגנטינאיות הנימוחות בגרסה של גלידה.   למי שלא משתמש בביצים חיות אפשר להשמיט את הביצים ולשים פחות פודינג (חצי חבילה – כ-3 כפות) החומרים: לעוגיות: 100 גרם מחמאה 100 גרם אבקת סוכר (1 שקית) 2 חלמונים 3 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל 100 גרם קורנפלור (3/4 כוס) 100 גרם קמח (3/4 כוס) 1 כפית אבקת אפיה 1/4 כפית ס...
מתכונים - קינוחים
2017-06-25
0
45
נושאים:
תגובות:
בס"ד ארטיק תמר בננה פקאן קינוח מקסים, קר ומרענן וקל להכנה.   החומרים: 8 בננות גדולות ורכות 8 תמרים רכים חצי כוס אגוזי פקאן חצי כוס סוכר מיץ  מתפוז אחד. ההכנה: קולים את האגוזים בתנור בחום 180 מעלות כ-8 דקות. זהירות, נשרף מהר! טוחנים את כל החומרים במעבד מזון, יוצקים לתבניות של קרטיבים ומקפיאים עד ההגשה. ...
SELECT * FROM encyclopedia WHERE parent_id = 303 ORDER BY id DESC LIMIT 0 ,999

מספר מאמרים בתוצאות: - 4

המתכון הכי טוב לסופגניות
חנוכה... חג שעושה חם בלב. השירים שהילדים לא מפסיקים לשיר מחנוכה עד פסח, סיפורי הניסים המפעימים, המאכלים הטעימים, ערבי הלביבות המשפחתיים שמאחדים את המשפחה מכל הארץ וכמובן... ה-ס-ו-פ-ג-נ-י-ו-ת שאי אפשר (כמעט) לעבור את חנוכה בלעדיהן. אבל הקלוריות... אחרי החגים... החומרים: 1/2 ק"ג קמח 1/2 כפית מלח 1/4 כוס שמן 1/4 כוס סוכר 1 ביצה 1 כף שטוחה שמרים יבשים 3/4 1 כוסות מים פושרים / מיץ תפוזים שמן לטיגון ההכנה: שימו בקערה את המלח, הקמח, השמרים, הסוכר, המים, הביצה והשמן לפי הסדר. לושו היטב את הבצק עד שהבצק נהיה רך, אחיד וגמיש (10 דקות בערך).כסו את הבצק והתפיחו שעה וחצי. רדדו את הבצק על משטח מקומח מעט לעובי של כאחד וחצי ס"מ וקרצו עיגולים בגודל הרצוי. השאירו את העיגולים להתפחה עוד כחצי שעה עד שעה. חממו בסיר לא גדול שמן לטיגון עמוק. קחו בעדינות בעזרת מרית / כף טיגון שטוחה את העיגולים ממשטח העבודה והניחו בזהירות בסיר השמן הרותח. שימו לב שהשמן לא ירתח מידי - כלומר, כששמים את הסופגניות בשמן צריכות להיות בועות עדינות ולא "סוערות" מידי. אם הבעבוע חזק מידי הנמיכו את האש שהשמן יבעבע בצורה "רגועה". - הסופגניות מתנפחות עוד תוך כדי טיגון. טגנו משני הצדדים עד שהסופגניות משחימות. הוציאו והניחו על נייר סופג. למילוי: אפשר כמובן את המילוי הקלאסי והאהוב - להזרי
נכתב על ידי:
0 |
זכויות יוצרים:
©מ. צין
קרמבו - גלידה ביתי
בס"ד קרמבו - גלידה ביתי קינוח שהילדים יחטפו (ולא רק)... זמן ההכנה ארוך מעט אבל שווה.   למי שלא משתמש בביצים חיות אפשר להשמיט את הביצים ולשים פחות פודינג (חצי חבילה – כ-3 כפות) החומרים: לעוגיות: 1 ורבע כוסות קמח (175 גרם) 2 כפות קורנפלור (20 גרם) שליש כוס אבקת סוכר (50 גרם) 1 כף קקאו (10 גרם) 100 גרם מרגרינה קרה 2 חלמונים לקרם: 2 החלבונים הנותרים 3 ביצים חצי כוס סוכר 1 מיכל קצפת ריצ' 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל לציפוי: 100 גרם שוקולד מריר 1 מיכל קצפת ריצ' ההכנה: הקרם: מקציפים את החלבונים והביצים עם הסוכר לקצף אוורירי מאוד. מקציפים בנפרד את הקצפת ריצ' לקצף יציב. כשהקצף יציב מנמיכים את המהירות למינימום ומוסיפים את הפודינג. מאחדים את התערובות בעדינות בתנועות קיפול. מקררים את הקרם עד שהעוגיות מוכנות. העוגיות: חותכים את המרגרינה לקוביות, שמים בקערת המיקסר. מוסיפים את החומרים היבשים ומעבדים בוו גיטרה עד שנוצרים פירורים. מוסיפים את החלמונים ומעבדים עד שנוצר בצק. שמים את הבצק במקרר לשעתיים. מחממים את התנור ל – 170 מעלות. משטחים את הבצק על נייר אפיה או ניילון. מעל שמים עוד נייר אפיה / ניילון ומרדדים לעלה בעובי כ-4 מ"
נכתב על ידי:
מירי צ. |
זכויות יוצרים:
©מירי צ.
קוקילידה אלפחורס
בס"ד קוקילידה אלפחורס העוגיות הארגנטינאיות הנימוחות בגרסה של גלידה.   למי שלא משתמש בביצים חיות אפשר להשמיט את הביצים ולשים פחות פודינג (חצי חבילה – כ-3 כפות) החומרים: לעוגיות: 100 גרם מחמאה 100 גרם אבקת סוכר (1 שקית) 2 חלמונים 3 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל 100 גרם קורנפלור (3/4 כוס) 100 גרם קמח (3/4 כוס) 1 כפית אבקת אפיה 1/4 כפית סודה לשתיה לגלידה: 1 מיכל קצפת ריצ' 2 החלבונים הנותרים 4 ביצים 1/2 כוס סוכר 1 חבילה פודינג בטעם ריבת חלב לציפוי: קוקוס ההכנה: הגלידה: להקציף את החלבונים והביצים עם הסוכר עד לקבלת קצף אוורירי מאוד. להקציף בנפרד את הקצפת לקצף יציב. להנמיך את מהירות המיקסר למינימום ולהוסיף את הפודינג, לערבב כמה שניות, לאחד תערובות בתנועות קיפול. ליצוק את הקצפת לתבנית חד פעמית בגודל של תנור ולהקפיא. להכין את העוגיות: מעבדים מחמאה ואבקת סוכר במיקסר בוו גיטרה עד לקבלת תערובת אוורירית. מוסיפים חלמונים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את שאר החומרים ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד. שמים את הבצק בניילון ושומרים במקרר לשעתיים. מחממים תנור ל – 170 מעלות. מרדדים את הבצק בעזרת יריעת ניילון מלמטה ומלמע
נכתב על ידי:
מירי צ. |
זכויות יוצרים:
©מירי צ.
ארטיק תמר בננה פקאן
בס"ד ארטיק תמר בננה פקאן קינוח מקסים, קר ומרענן וקל להכנה.   החומרים: 8 בננות גדולות ורכות 8 תמרים רכים חצי כוס אגוזי פקאן חצי כוס סוכר מיץ  מתפוז אחד. ההכנה: קולים את האגוזים בתנור בחום 180 מעלות כ-8 דקות. זהירות, נשרף מהר! טוחנים את כל החומרים במעבד מזון, יוצקים לתבניות של קרטיבים ומקפיאים עד ההגשה.
נכתב על ידי:
מירי צ. |
זכויות יוצרים:
©מירי צ.
קטגוריות