פתיחת חשבון חדש
או
התחבר
הפורום עדיין בשלבי פיתוח. תהנו.

מספר נושאים בתוצאות: - 8

מתכונים - דגים
2018-11-11
0
104
מירי צין
נושאים: 0
תגובות: 0
סלומון הוא דג שיש לו מקום של כבוד על השולחן, אבל כשהוא מוגש כך שלם – במעטפת הפילו – הוא המלך... כולם ידברו עליו... החומרים: 1פילה סלומון   החומרים לרוטב: 5 כפות שמן קופסא קטנה רסק עגבניות 1 כפית חרדל 1 כף יין לבן 1 כף מיץ לימון 1 כף דבש 1 כפית מלח פלפל שחור 3 שיני שום   1 חבילה עלי פילו מופשרים שמן למשיחה ביצה למשיחה שומשום וקצח לפיזור מעל ...
מתכונים - דגים
2017-06-25
0
51
נושאים:
תגובות:
בס"ד שניצל דג סול בתנור שניצל שילדים אוהבים, יותר בריא משניצל מטוגן החומרים: מנות דג סול כפי מספר הסועדים 2 כפות מלאות רסק עגבניות 1 כפית חרדל 1 כפית שטוחה מלח 1/4 כפית אבקת שום פלפל שחור פירורי לחם מוזהבים 3 כפות שמן ההכנה: מחממים תנור לחום הגבוה ביותר. מערבבים בצלחת שטוחה רסק עגבניות, חרדל, מלח, אבקת שום ופלפל שחור. בצלחת שטוחה נוספת מערבבים פיר...
מתכונים - דגים
2017-06-25
0
42
נושאים:
תגובות:
דגים מבושלים עם תפוחי אדמה מנת קדירה לארוחת צהריים טעימה   החומרים: 1 בצל פרוס לחצאי עיגולים 2 שיני שום כתושות 5 תפוחי אדמה מקולפים ופרוסים לחצאי עיגולים 5 מנות דג חתוכות לקוביות גדולות 1 כפית מלח 1 כפית תבלין דג פלפל שחור צרור שמיר קצוץ 1 כפית חרדל ההכנה: מאדים בצל ושום בשמן עד להשחמה עדינה. מוסיפים תפוחי אדמה, דגים ויתר החומרים. מערבב...
מתכונים - דגים
2017-06-25
0
46
נושאים:
תגובות:
בס"ד מושט עסיסי ברוטב דג הבית שלנו לשבת. החומרים: 8 מנות דג מושט (אפשר להשתמש גם בדגים אחרים) 2 שיני שום צרור פטרוזיליה צרור שמיר כף חרדל 2 כפות רסק עגבניות חצי כוס שמן 1 כף יין לבן יבש (לבחירה) 1 כף מיץ לימון 1/4 כוס מים 1 כפית מלח 1 כפית גריל דג פלפל ההכנה: לחמם תנור ל-180 מעלות. לטחון את כל חומרי הרוטב בבלנדר. לטבול ...
מתכונים - דגים
2017-06-25
0
45
נושאים:
תגובות:
דג ברוטב שום שמיר דגים עשירים בארומה וטעם החומרים: 8 מנות דג (מושט/ סלומון/ סול) צרור עלי שמיר 8 שיני שום 1 כפית מלח 1 כפית תבלין דג פלפל 1 כף יין לבן 1 כף חרדל 1/4 כוס שמן זית 1/4 כוס שמן קנולה ההכנה: לטחון בבלנדר או במעבד מזון את כל החומרים מלבד הדגים. שמים את הדגים בתבנית ויוצקים את הרוטב, כך שהרוטב יעטוף את הדגים מכל הצדדים. משאירים את הד...
מתכונים - דגים
2017-06-25
0
50
נושאים:
תגובות:
מושט ברוטב קטשופ וחרדל זה הדג שבעלי הכי אוהב והוא כל כך פשוט להכנה. החומרים: 8 פילטים של מושט חצי כוס קטשופ 2 כפות חרדל 2 כפות סוכר חום קצח לפזר מלמעלה (להשיג בחנויות תבלינים ופיצוחים) ההכנה: לחמם תנור ל-180 מעלות לערבב את הקטשופ, החרדל והסוכר. למשוח את הדג מכל הצדדים. לשים בתבנית בינונית. לפזר קצח מלמעלה. ולאפות חצי שעה. ...
מתכונים - דגים
2017-06-25
0
49
נושאים:
תגובות:
מושט ברוטב ירקות הרוטב כל כך עסיסי כשהוא מוגש חם בצלחת מרכזית, שכבר לא צריך עוד סלטים עם החלה. החומרים: 1 פלפל אדום 6 עגבניות בשלות 8 שיני שום 8 פילטים דג מושט 1 פלפל חריף (אם אוהבים) 1 כפית מלח 1 כפית תבלין דג צרור פטרוזיליה צרור כוסברה 2 כפות שמן זית 1 כף מיץ לימון ההכנה: טוחנים את כל החומרים מלבד הדגים במעבד מזון או בלנדר. שמים את הדגים...
מתכונים - דגים
2017-06-25
0
51
נושאים:
תגובות:
כשאני מכינה את האצבעות טונה הילדים שלי מאוד אוהבים אותי. החומרים: 2 קופסאות טונה 1 ביצה 1 בצל 1/4 כוס פירורי לחם 1/2 כפית מלח פלפל צרור פטרוזיליה 1/2 כפית כמון או 1/2 כפית גריל דג פירורי לחם לציפוי ההכנה: לחמם תנור לחום הכי גבוה לטחון את הבצל עם הביצה והפטרוזיליה. לפורר את הטונה במזלג, לערבב את כל החומרים. ליצור צורת אצבעות ולגלגל בפירורי לחם. להכניס לתנור ל-10 דקות והאצבעות מוכ...
SELECT * FROM encyclopedia WHERE parent_id = 302 ORDER BY id DESC LIMIT 0 ,999

מספר מאמרים בתוצאות: - 8

דג סלומון במעטפת עלי פילו
סלומון הוא דג שיש לו מקום של כבוד על השולחן, אבל כשהוא מוגש כך שלם – במעטפת הפילו – הוא המלך... כולם ידברו עליו... החומרים: 1פילה סלומון   החומרים לרוטב: 5 כפות שמן קופסא קטנה רסק עגבניות 1 כפית חרדל 1 כף יין לבן 1 כף מיץ לימון 1 כף דבש 1 כפית מלח פלפל שחור 3 שיני שום   1 חבילה עלי פילו מופשרים שמן למשיחה ביצה למשיחה שומשום וקצח לפיזור מעל   ההכנה: קלפו את הדג מהעור. ערבבו בבלנדר/מעבד מזון את כל חומרי הרוטב. משחו את הדג היטב מכל צדדיו ברוטב, השהו במקרר חצי שעה – שעה לספיגת הטעם. פרסו על משטח נקי עלה פילו בזהירות שלא יקרע. הניחו את פילה הדג כשהוא הפוך מעל הבצק ועטפו כך את הדג מכל צדדיו. משחו את הבצק בשמן ושימו 2 שכבות נוספות של בצק באותו אופן. משחו מלמעלה ביצה, פזרו שומשום וקצח. אפו בחום 180 מעלות כחצי שעה עד שהבצק משחים יפה. בתאבון.
נכתב על ידי:
0 |
זכויות יוצרים:
©מירי צ.
שניצל דג סול בתנור
בס"ד שניצל דג סול בתנור שניצל שילדים אוהבים, יותר בריא משניצל מטוגן החומרים: מנות דג סול כפי מספר הסועדים 2 כפות מלאות רסק עגבניות 1 כפית חרדל 1 כפית שטוחה מלח 1/4 כפית אבקת שום פלפל שחור פירורי לחם מוזהבים 3 כפות שמן ההכנה: מחממים תנור לחום הגבוה ביותר. מערבבים בצלחת שטוחה רסק עגבניות, חרדל, מלח, אבקת שום ופלפל שחור. בצלחת שטוחה נוספת מערבבים פירורי לחם עם שמן. טובלים את הדג בצלחת של הרסק עגבניות ואח"כ בצלחת הפירורים. מסדרים בתבנית ושמים בתנור כ-10 דקות.
נכתב על ידי:
מירי צ. |
זכויות יוצרים:
©מירי צ.
דגים מבושלים עם תפוחי אדמה
דגים מבושלים עם תפוחי אדמה מנת קדירה לארוחת צהריים טעימה   החומרים: 1 בצל פרוס לחצאי עיגולים 2 שיני שום כתושות 5 תפוחי אדמה מקולפים ופרוסים לחצאי עיגולים 5 מנות דג חתוכות לקוביות גדולות 1 כפית מלח 1 כפית תבלין דג פלפל שחור צרור שמיר קצוץ 1 כפית חרדל ההכנה: מאדים בצל ושום בשמן עד להשחמה עדינה. מוסיפים תפוחי אדמה, דגים ויתר החומרים. מערבבים עד שהתבלינים מעורבבים כראוי. מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה עד שתפוחי האדמה רכים.
נכתב על ידי:
מירי צ. |
זכויות יוצרים:
©מירי צ.
מושט עסיסי ברוטב
בס"ד מושט עסיסי ברוטב דג הבית שלנו לשבת. החומרים: 8 מנות דג מושט (אפשר להשתמש גם בדגים אחרים) 2 שיני שום צרור פטרוזיליה צרור שמיר כף חרדל 2 כפות רסק עגבניות חצי כוס שמן 1 כף יין לבן יבש (לבחירה) 1 כף מיץ לימון 1/4 כוס מים 1 כפית מלח 1 כפית גריל דג פלפל ההכנה: לחמם תנור ל-180 מעלות. לטחון את כל חומרי הרוטב בבלנדר. לטבול את הדגים מכל הצדדים ברוטב. לשים את הדגים בצפיפות בתבנית בגודל בינוני. (לא גדולה כדי שהרוטב לא יתייבש). להשהות את הדגים ברוטב כשעתיים לספיגת הטעמים. להכניס לתנור ולאפות 1/2 שעה.
נכתב על ידי:
מירי צ. |
זכויות יוצרים:
©מירי צ.
דג ברוטב שום שמיר
דג ברוטב שום שמיר דגים עשירים בארומה וטעם החומרים: 8 מנות דג (מושט/ סלומון/ סול) צרור עלי שמיר 8 שיני שום 1 כפית מלח 1 כפית תבלין דג פלפל 1 כף יין לבן 1 כף חרדל 1/4 כוס שמן זית 1/4 כוס שמן קנולה ההכנה: לטחון בבלנדר או במעבד מזון את כל החומרים מלבד הדגים. שמים את הדגים בתבנית ויוצקים את הרוטב, כך שהרוטב יעטוף את הדגים מכל הצדדים. משאירים את הדגים עם הרוטב כשעתיים. מדליקים את התנור ל – 180 מעלות. אופים חצי שעה.
נכתב על ידי:
מירי צ. |
זכויות יוצרים:
©מירי צ.
מושט ברוטב קטשופ וחרדל
מושט ברוטב קטשופ וחרדל זה הדג שבעלי הכי אוהב והוא כל כך פשוט להכנה. החומרים: 8 פילטים של מושט חצי כוס קטשופ 2 כפות חרדל 2 כפות סוכר חום קצח לפזר מלמעלה (להשיג בחנויות תבלינים ופיצוחים) ההכנה: לחמם תנור ל-180 מעלות לערבב את הקטשופ, החרדל והסוכר. למשוח את הדג מכל הצדדים. לשים בתבנית בינונית. לפזר קצח מלמעלה. ולאפות חצי שעה.
נכתב על ידי:
|
זכויות יוצרים:
©
דג מושט ברוטב ירקות
מושט ברוטב ירקות הרוטב כל כך עסיסי כשהוא מוגש חם בצלחת מרכזית, שכבר לא צריך עוד סלטים עם החלה. החומרים: 1 פלפל אדום 6 עגבניות בשלות 8 שיני שום 8 פילטים דג מושט 1 פלפל חריף (אם אוהבים) 1 כפית מלח 1 כפית תבלין דג צרור פטרוזיליה צרור כוסברה 2 כפות שמן זית 1 כף מיץ לימון ההכנה: טוחנים את כל החומרים מלבד הדגים במעבד מזון או בלנדר. שמים את הדגים בתבנית ויוצקים את הרוטב, כך שהרוטב יעטוף את הדגים מכל הצדדים. משאירים את הדגים עם הרוטב כשעתיים. מדליקים את התנור ל – 180 מעלות. אופים חצי שעה כשהתבנית מכוסה ועוד חצי שעה כשהיא ללא כיסוי.
נכתב על ידי:
|
זכויות יוצרים:
©
אצבעות טונה בתנור
כשאני מכינה את האצבעות טונה הילדים שלי מאוד אוהבים אותי. החומרים: 2 קופסאות טונה 1 ביצה 1 בצל 1/4 כוס פירורי לחם 1/2 כפית מלח פלפל צרור פטרוזיליה 1/2 כפית כמון או 1/2 כפית גריל דג פירורי לחם לציפוי ההכנה: לחמם תנור לחום הכי גבוה לטחון את הבצל עם הביצה והפטרוזיליה. לפורר את הטונה במזלג, לערבב את כל החומרים. ליצור צורת אצבעות ולגלגל בפירורי לחם. להכניס לתנור ל-10 דקות והאצבעות מוכנות. אפשר גם ליצור קציצות ולטגן/לאפות ללא הציפוי.
נכתב על ידי:
|
זכויות יוצרים:
©
קטגוריות