מספר נושאים בתוצאות: - 6

שלח הודעה
נושאים:
תגובות:
מתכונים - פשטידות
2017-06-25
0
189
בס"ד קוגל תפוחי אדמה   הכמות לתבנית אנגליש קייק. החומרים: 4 תפוחי אדמה בינוניים 1 בצל בינוני 2 כפות קמח 6 כפות שמן 3 ביצים גדולות כפית מלח פלפל שחור ההכנה: לחמם תנור ל-180 מעלות. לגרר את תפוחי האדמה והבצל. לערבב בקערה את כל החומרים ולהכניס לתנור לכשעה וחצי או עד להזהבה נאה. ...
שלח הודעה
נושאים:
תגובות:
מתכונים - פשטידות
2017-06-25
0
178
בס"ד פשטידת תפוחים פשטידה טעימה עם ציפוי קראנצ'י מלמעלה   1 תבנית אנגליש גבוהה החומרים: 6 ביצים 1 כף מיץ לימון 1/2 כוס סוכר 1 כוס קמח 2 סוכר וניל 6 תפוחי עץ ירוקים מגוררים גס לשכבה הקראנצ'ית: 1כוס קורנפלקס מרוסק לחתיכות קטנות 1 כפית קינמון 3 כפות סוכר 4 כפות שמן ההכנה: מחממים תנור ל-180 מעלות. מערבבים בקערה בי...
שלח הודעה
נושאים:
תגובות:
מתכונים - פשטידות
2017-06-25
0
150
בס"ד פשטידת תפוחי אדמה ופלפל פשטידה נמוכה בתבנית עגולה בקוטר 20   החומרים: 2 כפות שמן 1 בצל סגול חתוך לקוביות 2 שיני שום כתוש 1 פלפל בינוני 2 תפןחי אדמה מגוררים גס 5 ביצים חופן פטרוזיליה קצוצה 1/2 כפית מלח פלפל שחור מעט פפריקה ההכנה: לחמם שמן במחבת. להוסיף  בצל ושום, לאדות 2 דקות ולהוסיף פלפל ותפוחי אדמה. לאדות 8-10 דקות נוספו...
שלח הודעה
נושאים:
תגובות:
מתכונים - פשטידות
2017-06-25
0
136
בס"ד פשטידת רועים תבנית 25*35   החומרים: למילוי: 500 גרם בשר טחון 3 עגבניות מקולפות ומגוררות גס 1 בצל מגורר גס שמן 1 כפית פפריקה 1 כפית מלח פלפל 1 כפית כמון לפירה: 5-6 תפוחי אדמה מבושלים עם כפית מלח 3 ביצים 1/4 כפית מלח 1/4 כפית כרכום פלפל 1 כף שמן ההכנה: מחממים תנור ל-180 מעלות. מ...
שלח הודעה
נושאים:
תגובות:
מתכונים - פשטידות
2017-06-25
0
142
בס"ד פשטידת קישואים וגזר 8-10 תבניות אישיות / 1 תבנית אנגליש   החומרים: 3 קישואים 1 בצל 1 גזר 4 ביצים 2 כפות קמח 6 כפות שמן 1 כפית מלח פלפל ההכנה: לחמם תנור ל-180 מעלות. לגרר דק את הקישואים, הגזר והבצל. להוסיף ביצים, קמח, שמן, מלח ופלפל ולערבב. לאפות כשעה וחצי להשחמה נאה. (בתבניות אישיות זמן האפייה מתקצר מעט). ...
שלח הודעה
נושאים:
תגובות:
מתכונים - פשטידות
2017-06-25
0
134
בס"ד פשטידת בטטה הבטטות הפרוסות נותנות לפשטידה מראה אלגנטי   החומרים: 2 בטטות די גדולות 4 ביצים 2 כפות קמח 6 כפות שמן 1 כף דבש 1 כפית יין 1 כפית מלח פלפל ההכנה: לחמם תנור ל180 מעלות. לקלף את הבטטות, לפרוס במעבד מזון לפרוסות דקות. לערבב את כל החומרים. לשים בתבנית בגודל מתאים (להדק מעט). להכניס לתנור עטוף בנייר כסף לחצי שעה...
קטגוריות