פתיחת חשבון חדש
או
התחבר
הפורום עדיין בשלבי פיתוח. תהנו.

מספר נושאים בתוצאות: - 6

מתכונים - פשטידות
2017-06-25
0
45
נושאים:
תגובות:
בס"ד קוגל תפוחי אדמה   הכמות לתבנית אנגליש קייק. החומרים: 4 תפוחי אדמה בינוניים 1 בצל בינוני 2 כפות קמח 6 כפות שמן 3 ביצים גדולות כפית מלח פלפל שחור ההכנה: לחמם תנור ל-180 מעלות. לגרר את תפוחי האדמה והבצל. לערבב בקערה את כל החומרים ולהכניס לתנור לכשעה וחצי או עד להזהבה נאה. ...
מתכונים - פשטידות
2017-06-25
0
47
נושאים:
תגובות:
בס"ד פשטידת תפוחים פשטידה טעימה עם ציפוי קראנצ'י מלמעלה   1 תבנית אנגליש גבוהה החומרים: 6 ביצים 1 כף מיץ לימון 1/2 כוס סוכר 1 כוס קמח 2 סוכר וניל 6 תפוחי עץ ירוקים מגוררים גס לשכבה הקראנצ'ית: 1כוס קורנפלקס מרוסק לחתיכות קטנות 1 כפית קינמון 3 כפות סוכר 4 כפות שמן ההכנה: מחממים תנור ל-180 מעלות. מערבבים בקערה בי...
מתכונים - פשטידות
2017-06-25
0
37
נושאים:
תגובות:
בס"ד פשטידת תפוחי אדמה ופלפל פשטידה נמוכה בתבנית עגולה בקוטר 20   החומרים: 2 כפות שמן 1 בצל סגול חתוך לקוביות 2 שיני שום כתוש 1 פלפל בינוני 2 תפןחי אדמה מגוררים גס 5 ביצים חופן פטרוזיליה קצוצה 1/2 כפית מלח פלפל שחור מעט פפריקה ההכנה: לחמם שמן במחבת. להוסיף  בצל ושום, לאדות 2 דקות ולהוסיף פלפל ותפוחי אדמה. לאדות 8-10 דקות נוספו...
מתכונים - פשטידות
2017-06-25
0
36
נושאים:
תגובות:
בס"ד פשטידת רועים תבנית 25*35   החומרים: למילוי: 500 גרם בשר טחון 3 עגבניות מקולפות ומגוררות גס 1 בצל מגורר גס שמן 1 כפית פפריקה 1 כפית מלח פלפל 1 כפית כמון לפירה: 5-6 תפוחי אדמה מבושלים עם כפית מלח 3 ביצים 1/4 כפית מלח 1/4 כפית כרכום פלפל 1 כף שמן ההכנה: מחממים תנור ל-180 מעלות. מ...
מתכונים - פשטידות
2017-06-25
0
39
נושאים:
תגובות:
בס"ד פשטידת קישואים וגזר 8-10 תבניות אישיות / 1 תבנית אנגליש   החומרים: 3 קישואים 1 בצל 1 גזר 4 ביצים 2 כפות קמח 6 כפות שמן 1 כפית מלח פלפל ההכנה: לחמם תנור ל-180 מעלות. לגרר דק את הקישואים, הגזר והבצל. להוסיף ביצים, קמח, שמן, מלח ופלפל ולערבב. לאפות כשעה וחצי להשחמה נאה. (בתבניות אישיות זמן האפייה מתקצר מעט). ...
מתכונים - פשטידות
2017-06-25
0
34
נושאים:
תגובות:
בס"ד פשטידת בטטה הבטטות הפרוסות נותנות לפשטידה מראה אלגנטי   החומרים: 2 בטטות די גדולות 4 ביצים 2 כפות קמח 6 כפות שמן 1 כף דבש 1 כפית יין 1 כפית מלח פלפל ההכנה: לחמם תנור ל180 מעלות. לקלף את הבטטות, לפרוס במעבד מזון לפרוסות דקות. לערבב את כל החומרים. לשים בתבנית בגודל מתאים (להדק מעט). להכניס לתנור עטוף בנייר כסף לחצי שעה...
SELECT * FROM encyclopedia WHERE parent_id = 291 ORDER BY id DESC LIMIT 0 ,999

מספר מאמרים בתוצאות: - 6

קוגל תפוחי אדמה
בס"ד קוגל תפוחי אדמה   הכמות לתבנית אנגליש קייק. החומרים: 4 תפוחי אדמה בינוניים 1 בצל בינוני 2 כפות קמח 6 כפות שמן 3 ביצים גדולות כפית מלח פלפל שחור ההכנה: לחמם תנור ל-180 מעלות. לגרר את תפוחי האדמה והבצל. לערבב בקערה את כל החומרים ולהכניס לתנור לכשעה וחצי או עד להזהבה נאה.
נכתב על ידי:
מירי צ. |
זכויות יוצרים:
©מירי צ.
פשטידת תפוחים
בס"ד פשטידת תפוחים פשטידה טעימה עם ציפוי קראנצ'י מלמעלה   1 תבנית אנגליש גבוהה החומרים: 6 ביצים 1 כף מיץ לימון 1/2 כוס סוכר 1 כוס קמח 2 סוכר וניל 6 תפוחי עץ ירוקים מגוררים גס לשכבה הקראנצ'ית: 1כוס קורנפלקס מרוסק לחתיכות קטנות 1 כפית קינמון 3 כפות סוכר 4 כפות שמן ההכנה: מחממים תנור ל-180 מעלות. מערבבים בקערה ביצים, מיץ לימון, 1/2 כוס סוכר, קמח וסוכר וניל לקבלת עיסה אחידה. מוסיפים את התפוחים המגוררים. יוצקים לתבנית. מערבבים בקערית את כל חומרי השכבה הקראנצ'ית ומפזרים מעל העיסה שבתבנית. מכניסים לתנור ואופים כשעה וחצי עד להשחמה נאה.
נכתב על ידי:
מירי צ. |
זכויות יוצרים:
©מירי צ.
פשטידת תפוחי אדמה ופלפל
בס"ד פשטידת תפוחי אדמה ופלפל פשטידה נמוכה בתבנית עגולה בקוטר 20   החומרים: 2 כפות שמן 1 בצל סגול חתוך לקוביות 2 שיני שום כתוש 1 פלפל בינוני 2 תפןחי אדמה מגוררים גס 5 ביצים חופן פטרוזיליה קצוצה 1/2 כפית מלח פלפל שחור מעט פפריקה ההכנה: לחמם שמן במחבת. להוסיף  בצל ושום, לאדות 2 דקות ולהוסיף פלפל ותפוחי אדמה. לאדות 8-10 דקות נוספות. לכבות את האש להוסיף ביצים, פטרוזיליה, מלח, פלפל ופפריקה. להכניס לתנור ולאפות כשעה וחצי.
נכתב על ידי:
מירי צ. |
זכויות יוצרים:
©מירי צ.
פשטידת רועים
בס"ד פשטידת רועים תבנית 25*35   החומרים: למילוי: 500 גרם בשר טחון 3 עגבניות מקולפות ומגוררות גס 1 בצל מגורר גס שמן 1 כפית פפריקה 1 כפית מלח פלפל 1 כפית כמון לפירה: 5-6 תפוחי אדמה מבושלים עם כפית מלח 3 ביצים 1/4 כפית מלח 1/4 כפית כרכום פלפל 1 כף שמן ההכנה: מחממים תנור ל-180 מעלות. מכינים את הפירה. מועכים את תפוחי האדמה עם שאר חומרי הפירה ומניחים בצד. מטגנים את הבצל בשמן. מוסיפים את הבשר ומטגנים עד להשחמה וצמצום נוזלים. מוסיפים את העגבניות והתבלינים. מבשלים עד שהנוזלים מתאדים. שמים בתבנית 1/2 מכמות הפירה. משטחים ומיישרים. שמים מעל את המילוי. ומכסים שוב בשכבת פירה. מיישרים עם כף. אפשר ליצור דוגמת פסים עם מזלג מלמעלה. אופים כשעה וחצי עד להשחמה קלה.
נכתב על ידי:
מירי צ. |
זכויות יוצרים:
©מירי צ.
פשטידת קישואים וגזר
בס"ד פשטידת קישואים וגזר 8-10 תבניות אישיות / 1 תבנית אנגליש   החומרים: 3 קישואים 1 בצל 1 גזר 4 ביצים 2 כפות קמח 6 כפות שמן 1 כפית מלח פלפל ההכנה: לחמם תנור ל-180 מעלות. לגרר דק את הקישואים, הגזר והבצל. להוסיף ביצים, קמח, שמן, מלח ופלפל ולערבב. לאפות כשעה וחצי להשחמה נאה. (בתבניות אישיות זמן האפייה מתקצר מעט).
נכתב על ידי:
מירי צ. |
זכויות יוצרים:
©מירי צ.
פשטידת בטטה
בס"ד פשטידת בטטה הבטטות הפרוסות נותנות לפשטידה מראה אלגנטי   החומרים: 2 בטטות די גדולות 4 ביצים 2 כפות קמח 6 כפות שמן 1 כף דבש 1 כפית יין 1 כפית מלח פלפל ההכנה: לחמם תנור ל180 מעלות. לקלף את הבטטות, לפרוס במעבד מזון לפרוסות דקות. לערבב את כל החומרים. לשים בתבנית בגודל מתאים (להדק מעט). להכניס לתנור עטוף בנייר כסף לחצי שעה. להסיר את נייר הכסף. לאפות עוד כשעה וחצי עד להשחמה נאה.
נכתב על ידי:
מירי צ. |
זכויות יוצרים:
©מירי צ.
קטגוריות