פתיחת חשבון חדש
או
התחבר
הפורום עדיין בשלבי פיתוח. תהנו.

מספר נושאים בתוצאות: - 7

מתכונים - עוף
2017-08-24
0
37
נושאים:
תגובות:
...
מתכונים - עוף
2017-06-25
0
35
נושאים:
תגובות:
בס"ד שניצל בתנור השניצל המוכר בגרסה יותר בריאה   החומרים: שניצלים מ-2 חזה עוף ביצה פירורי לחם מוזהבים שומשום לבחירה 1 כפית מלח 1 כפית חוואג' 5 כפות שמן ההכנה: מחממים תנור לחום גבוה. פורסים את החזה לשניצלים דקים. מכינים צלחת עם ביצה טרופה ועוד צלחת עם פירורי לחם מעורבים בשומשום, בתבלינים ובשמן. טובלים את השניצלים היטב מכל הצדדים בב...
מתכונים - עוף
2017-06-25
0
41
נושאים:
תגובות:
בס"ד שיפודי עוף מהיר הכנה וכולם אוהבים 6 שיפודים   החומרים: שניצלים מ-1.5 חזה עוף עגבניה בצל 3 כפות שמן פלפל 1 כפית פפריקה 1 כפית גריל עוף 1/2 כפית אבקת שום 1/2 כפית כרכום ההכנה: מחממים תנור לחום מקסימלי. חותכים את העוף, העגבניה והבצל לקוביות גדולות. מערבבים בקערה את הקוביות עם שאר החומרים. מסדרים את הקוביות על השיפודים ו...
מתכונים - עוף
2017-06-25
0
43
נושאים:
תגובות:
בס"ד קציצות עוף ברוטב עגבניות המתכון הקלאסי שלנו לאמצע השבוע. קציצות עם טעם של בית.   החומרים:   לקציצות: 500 גר' עוף טחון 1 בצל 1 שן שום 1 ביצה 1/2 כוס פירורי לחם כפית שטוחה מלח פלפל תבלינים לפי הטעם לרוטב: 2 עגבניות קצוצות לקוביות 2 שיני שום כתושות 2 כפות רסק עגבניות 1 כפית מלח פל...
מתכונים - עוף
2017-06-25
0
39
נושאים:
תגובות:
בס"ד צלי עוף פשוט וטעים הצלי שאנחנו מכינים לכל שבת ותמיד הוא טעים.   החומרים: 4 מנות עוף 1 בצל 2 שיני שום כתושות 1 כפית סילאן/דבש 1 כפית יין אדום ההכנה: לחמם מעט שמן בסיר קטן לאדות את הבצל והשום על אש נמוכה עד שהוא מתחיל להזהיב. להוסיף את היין, הסילאן והעוף. לבשל על אש נמוכה כשעה, להפוך את העוף ולבשל עוד חצי שעה. לשים לב במהלך הבישול שהנוזלים לא נגמ...
מתכונים - עוף
2017-06-25
0
39
נושאים:
תגובות:
בס"ד צ'ולנט לכבוד שבת מתאים ל – 4 מנות   לפני ששמים את הצ'ולנט על הפלטה אפשר לקחת חתיכת קוגל תפוחי אדמה כמספר הסועדים, לעטוף בנייר אפיה ולשים בסיר הצ'ולנט.   החומרים: 4 מנות עוף 1 בצל 3 שיני שום 1 תפוח אדמה 1 כוס שעועית מעורבת לאחר השריה של 8 שעות 1/4 כוס גריסים לאחר ה...
מתכונים - עוף
2017-06-25
0
43
נושאים:
תגובות:
בס"ד אורז מלא וכנפיים בסיר אחד האורז המלא מתבשל בנוזלי העוף ומקבל עסיסיות שמטשטשת את הטעם ה"מלא" של האורז   החומרים: 1 בצל קוביות 2 שיני שום כתושות 1 מגש כנפיים 1 כוס אורז מלא 2 כוסות מים רותחים 1 כפית דבש 1 כפית יין 1 כפית מלח 1 כף תערובת תיבול לאורז (לקנות בדוכני התבלינים). מעט שמן לטיגון ההכנה: מטגנים בצל ושום במעט שמן ...
SELECT * FROM encyclopedia WHERE parent_id = 289 ORDER BY id DESC LIMIT 0 ,999

מספר מאמרים בתוצאות: - 7

נכתב על ידי:
|
זכויות יוצרים:
©
שניצל בתנור
בס"ד שניצל בתנור השניצל המוכר בגרסה יותר בריאה   החומרים: שניצלים מ-2 חזה עוף ביצה פירורי לחם מוזהבים שומשום לבחירה 1 כפית מלח 1 כפית חוואג' 5 כפות שמן ההכנה: מחממים תנור לחום גבוה. פורסים את החזה לשניצלים דקים. מכינים צלחת עם ביצה טרופה ועוד צלחת עם פירורי לחם מעורבים בשומשום, בתבלינים ובשמן. טובלים את השניצלים היטב מכל הצדדים בביצה ובפירורי לחם. אופים 10 דקות.
נכתב על ידי:
מירי צ. |
זכויות יוצרים:
©מירי צ.
שיפודי עוף
בס"ד שיפודי עוף מהיר הכנה וכולם אוהבים 6 שיפודים   החומרים: שניצלים מ-1.5 חזה עוף עגבניה בצל 3 כפות שמן פלפל 1 כפית פפריקה 1 כפית גריל עוף 1/2 כפית אבקת שום 1/2 כפית כרכום ההכנה: מחממים תנור לחום מקסימלי. חותכים את העוף, העגבניה והבצל לקוביות גדולות. מערבבים בקערה את הקוביות עם שאר החומרים. מסדרים את הקוביות על השיפודים ושמים מרווח בתבנית תנור. יוצקים את הנוזלים שנשארו בקערה על השיפודים ושמים בתנור ל – 10 דקות.
נכתב על ידי:
מירי צ. |
זכויות יוצרים:
©מירי צ.
קציצות עוף ברוטב עגבניות
בס"ד קציצות עוף ברוטב עגבניות המתכון הקלאסי שלנו לאמצע השבוע. קציצות עם טעם של בית.   החומרים:   לקציצות: 500 גר' עוף טחון 1 בצל 1 שן שום 1 ביצה 1/2 כוס פירורי לחם כפית שטוחה מלח פלפל תבלינים לפי הטעם לרוטב: 2 עגבניות קצוצות לקוביות 2 שיני שום כתושות 2 כפות רסק עגבניות 1 כפית מלח פלפל תבלינים נוספים לפי הטעם     ההכנה: לטחון את הבצל והשום עם הביצה. להוסיף את העוף טחון, פירורי לחם ותבלינים לערבב. להכין את הרוטב: לחמם שמן בסיר, להוסיף את העגבניות והשום. לאדות 2-3 דקות. להוסיף רסק עגבניות, כ-3 כוסות מים ותבלינים. לערבב ולהביא לרתיחה. להכין כדורים ולהניח בסיר. המים צריכים לכסות את הקציצות. בתאבון J
נכתב על ידי:
מירי צ. |
זכויות יוצרים:
©מירי צ.
צלי עוף פשוט וטעים
בס"ד צלי עוף פשוט וטעים הצלי שאנחנו מכינים לכל שבת ותמיד הוא טעים.   החומרים: 4 מנות עוף 1 בצל 2 שיני שום כתושות 1 כפית סילאן/דבש 1 כפית יין אדום ההכנה: לחמם מעט שמן בסיר קטן לאדות את הבצל והשום על אש נמוכה עד שהוא מתחיל להזהיב. להוסיף את היין, הסילאן והעוף. לבשל על אש נמוכה כשעה, להפוך את העוף ולבשל עוד חצי שעה. לשים לב במהלך הבישול שהנוזלים לא נגמרים.
נכתב על ידי:
מירי צ. |
זכויות יוצרים:
©מירי צ.
צ'ולנט לכבוד שבת
בס"ד צ'ולנט לכבוד שבת מתאים ל – 4 מנות   לפני ששמים את הצ'ולנט על הפלטה אפשר לקחת חתיכת קוגל תפוחי אדמה כמספר הסועדים, לעטוף בנייר אפיה ולשים בסיר הצ'ולנט.   החומרים: 4 מנות עוף 1 בצל 3 שיני שום 1 תפוח אדמה 1 כוס שעועית מעורבת לאחר השריה של 8 שעות 1/4 כוס גריסים לאחר השריה כנ"ל 1 כפית סילאן/דבש 1 כפית יין אדום 1 כפית מלח 1/4 כפית פפריקה חריפה כפית גדושה פפריקה מתוקה 1 כפית כמון 1 כפית כרכום / חוואג'   החומרים לקוגל קמח: 11/4 כוסות קמח 2/3 כוס שמן 1/3 כוס מים 1 כפית סוכר 1 כף פפריקה מרוקאית 1/2 כפית מלח פלפל   ההכנה: מטגנים בצל ושום עד להזהבה עדינה. מוסיפים סילאן/דבש ויין. מוסיפים את העוף, מאדים 3 דקות, מנמיכים את האש ומוסיפים את שאר החומרים. מכינים את הקוגל קמח: מערבבים את כל החומרים עד לקבלת עיסה אחידה. מחלקים את התערובת ל-2. חצי עוטפים בנייר אפיה. "מפנים מקום" בצד הסיר לקוגל ודוחפים פנימה. ואת החצי השני מקפיאים ושומרים לשבת הבאה.  מע
נכתב על ידי:
מירי צ. |
זכויות יוצרים:
©מירי צ.
אורז מלא וכנפיים בסיר אחד
בס"ד אורז מלא וכנפיים בסיר אחד האורז המלא מתבשל בנוזלי העוף ומקבל עסיסיות שמטשטשת את הטעם ה"מלא" של האורז   החומרים: 1 בצל קוביות 2 שיני שום כתושות 1 מגש כנפיים 1 כוס אורז מלא 2 כוסות מים רותחים 1 כפית דבש 1 כפית יין 1 כפית מלח 1 כף תערובת תיבול לאורז (לקנות בדוכני התבלינים). מעט שמן לטיגון ההכנה: מטגנים בצל ושום במעט שמן עד להשחמה עדינה. מוסיפים דבש ויין ואת מגש הכנפיים. מאדים על אש נמוכה 45 דקות. בסיר נפרד מטגנים אורז, כפית מלח ותערובת תיבול לאורז במעט שמן כ-2 דקות, לערבב מידי פעם. להוסיף מים רותחים ואת העוף מהסיר השני ולערבב. להנמיך את האש ולבשל 40 דקות עד לאידוי הנוזלים.
נכתב על ידי:
מירי צ. |
זכויות יוצרים:
©מירי צ.
קטגוריות