פתיחת חשבון חדש
או
התחבר
הפורום עדיין בשלבי פיתוח. תהנו.

מספר נושאים בתוצאות: - 6

מתכונים - עוגות
2018-11-19
0
108
מירי צין
נושאים: 0
תגובות: 0
עוגת שמרים - הצעות למילוי וציפוי מילוי קינמון: החומרים לפס אחד 1/2 כוס ריבה 1/2 כוס סוכר כף קינמון ההכנה: לערבב את הסוכר והקינמון. למרוח את הריבה על הבצק ולפזר מעל את הסוכר והקינמון. מילוי תפוחים: החומרים לפס אחד מעט שמן 3 תפוחים קלופים וחתוכים לקוביות 3 כפות אגוזי מלך גרוסים 1.5 כפות סוכר 1/4 כפית קינמון ההכנה: מ...
מתכונים - עוגות
2017-06-25
0
36
נושאים:
תגובות:
בס"ד עוגת שמרים שוקולד כמות ל-5 פסים החומרים: 1 כפית מלח 1 ק"ג קמח מנופה 1 כף שמרים יבשים 1/2 כוס סוכר 11/2 כוסות מים נעימים 1/2 כוס שמן 3 ביצים החומרים למלית: 8 כפות קקאו 3 כוסות סוכר 4 כפות פודינג שוקולד 1 כוס שמן ההכנה: לשים את כל חומרי הבצק בקערה לפי הסדר. ללוש כ-10 דקות עד שהבצק במרקם נעים לעיבוד. להתפיח שעה וחצי. ...
מתכונים - עוגות
2017-06-25
0
37
נושאים:
תגובות:
...
מתכונים - עוגות
2017-06-25
0
37
נושאים:
תגובות:
בס"ד עוגת קינמון מי שאוהב קינמון יאהב את העוגה הזו   תבנית בגודל 20*30 החומרים: 4 ביצים 1 כוס שמן 1 כוס סוכר 1 כוס מיץ תפוזים 2 שקיות סוכר וניל 2 כוסות קמח 1 שקית אבקת אפיה 1 כף שטוחה קינמון 1/2 כוס סוכר חום 1/2 כוס אגוזי מלך + 2 כפות 2 כפות סירופ מייפל ההכנה: מחממים תנור ל170 מעלות. מקציפים את הביצים עם הסוכר כ-2 דקות, מו...
מתכונים - עוגות
2017-06-25
0
37
נושאים:
תגובות:
בס"ד עוגת קוקוס וריבה תחתית מבצק פריך, שכבת ריבה ומרנג קוקוס.   תבנית בגודל 20*30 החומרים: לבצק פריך: 200 גרם מחמאה 1/2 כוס סוכר 1 כפית תמצית וניל 1/4 כפית מלח 4 חלמונים 1/2 2 כוסות קמח 1 כפית אבקת אפיה   150 גרם ריבה שאוהבים   למרנג: 4 חלבונים 1/4 כפית מלח 1 כוס סוכר 1/2 1 כוסות קוקוס    ה...
מתכונים - עוגות
2017-06-25
0
52
נושאים:
תגובות:
בס"ד טורט שיש תבנית בגודל 20*30   החומרים: 6 ביצים 1 כוס סוכר 1 סוכר וניל 1/2 כוס שמן 1 כוס מיץ תפוזים 2 כוסות קמח 1 שקית אבקת אפיה לשכבה החומה: 1/4 כוס קקאו 1  כפית שטוחה קפה 1/4 כוס סוכר 1/4 כוס מים רותחים ההכנה: לחמם את התנור ל170 מעלות. להקציף את הביצים עם הסוכר וסוכר הוניל עד לקבלת קצף אוורירי, להוסיף מיץ ...
SELECT * FROM encyclopedia WHERE parent_id = 288 ORDER BY id DESC LIMIT 0 ,999

מספר מאמרים בתוצאות: - 6

עוגות שמרים - הצעות למילוי וציפוי
עוגת שמרים - הצעות למילוי וציפוי מילוי קינמון: החומרים לפס אחד 1/2 כוס ריבה 1/2 כוס סוכר כף קינמון ההכנה: לערבב את הסוכר והקינמון. למרוח את הריבה על הבצק ולפזר מעל את הסוכר והקינמון. מילוי תפוחים: החומרים לפס אחד מעט שמן 3 תפוחים קלופים וחתוכים לקוביות 3 כפות אגוזי מלך גרוסים 1.5 כפות סוכר 1/4 כפית קינמון ההכנה: מחממים מעט שמן במחבת מוסיפים את התפוחים ומאדים על אש נמוכה עד שמתרכך ואין כמעט נוזלים. מצננים. מערבבים עם הסוכר הקינמון והאגוזים. משטחים את המלית על הבצק ומגלגלים. מילוי חלבה: חומרים לפס אחד 1/2 כוס ממרח חלבה 200 גרם חלבה מפוררת כוס שוקולד צ'יפס ההכנה: מורחים חלבה על עלה הבצק. מפזרים חלבה ושוקולד ציפס ומגלגלים. מילוי פרג: חומרים לפס אחד חצי כוס ריבה חצי כוס סוכר כוס זרעוני פרג ההכנה: מורחים ריבה על הבצק. מפזרים את שאר החומרים ומגלגלים. מלית גבינה: 500 גרם גבינה לבנה ביצה 1 כף קורנפלור 1 סוכר וניל 1 כוס סוכר ההכנה: מערבבים את החומרים. מניחים את עלה הבצק בתוך תבנית פס כשהשוליים מהצדדים. יוצקים את המלית בפנים ומקפלי
נכתב על ידי:
0 |
זכויות יוצרים:
©מ. צין
עוגת שמרים שוקולד
בס"ד עוגת שמרים שוקולד כמות ל-5 פסים החומרים: 1 כפית מלח 1 ק"ג קמח מנופה 1 כף שמרים יבשים 1/2 כוס סוכר 11/2 כוסות מים נעימים 1/2 כוס שמן 3 ביצים החומרים למלית: 8 כפות קקאו 3 כוסות סוכר 4 כפות פודינג שוקולד 1 כוס שמן ההכנה: לשים את כל חומרי הבצק בקערה לפי הסדר. ללוש כ-10 דקות עד שהבצק במרקם נעים לעיבוד. להתפיח שעה וחצי. לערבב את כל חומרי המילוי. לחלק את הבצק ל-5. לרדד כל חלק על משטח עבודה משומן לעלה דק מאוד (כ-2 מ"מ). למרוח את המילוי ולהשאיר שוליים ללא מילוי של כ-1.5 ס"מ. לגלגל. למשוח ביצה מעל. להתפיח עוד כשעה וחצי. לאפות בחום 180מעלות כ-15-20 דקות עד שמשחים יפה.
נכתב על ידי:
מירי צ. |
זכויות יוצרים:
©מירי צ.
נכתב על ידי:
|
זכויות יוצרים:
©
עוגת קינמון
בס"ד עוגת קינמון מי שאוהב קינמון יאהב את העוגה הזו   תבנית בגודל 20*30 החומרים: 4 ביצים 1 כוס שמן 1 כוס סוכר 1 כוס מיץ תפוזים 2 שקיות סוכר וניל 2 כוסות קמח 1 שקית אבקת אפיה 1 כף שטוחה קינמון 1/2 כוס סוכר חום 1/2 כוס אגוזי מלך + 2 כפות 2 כפות סירופ מייפל ההכנה: מחממים תנור ל170 מעלות. מקציפים את הביצים עם הסוכר כ-2 דקות, מוסיפים בהדרגה שמן, מיץ תפוזים, סוכר וניל, קמח, אבקת אפיה. יוצקים לתבנית 1/3 מכמות הבלילה, מערבבים בצלחת עמוקה קינמון, סוכר חום ו1/2 כוס אגוזים ומפזרים חצי מהכמות על הבלילה שבתבנית. שופכים מעל 1/3 נוסף מהבלילה. מפזרים את תערובת הקינמון הנותרת ויוצקים את שארית הבלילה. אופים כשעה עד שקיסם יוצא יבש. כשהעוגה מתקררת מעט, יוצקים סירופ מייפל ומפזרים אגוזים.
נכתב על ידי:
מירי צ. |
זכויות יוצרים:
©מירי צ.
עוגת קוקוס וריבה
בס"ד עוגת קוקוס וריבה תחתית מבצק פריך, שכבת ריבה ומרנג קוקוס.   תבנית בגודל 20*30 החומרים: לבצק פריך: 200 גרם מחמאה 1/2 כוס סוכר 1 כפית תמצית וניל 1/4 כפית מלח 4 חלמונים 1/2 2 כוסות קמח 1 כפית אבקת אפיה   150 גרם ריבה שאוהבים   למרנג: 4 חלבונים 1/4 כפית מלח 1 כוס סוכר 1/2 1 כוסות קוקוס    ההכנה: הבצק: בקערת המיקסר שמים את המחמאה, הסוכר, תמצית הווניל והמלח, ומערבלים בוו גיטרה במהירות בינונית עד לאיחוד. ממשיכים לערבל ומוסיפים את החלמונים, בזה אחר זה. מנמיכים מהירות ומוסיפים את הקמח ואבקת האפייה. מערבלים רק עד שמתקבלים פירורי בצק גדולים ורכים. מאחדים את הבצק בידיים ומשטחים בתבנית. מצננים חצי שעה במקרר. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מורחים את הבצק בריבה. מכינים את המרנג: מקציפים את החלבונים והמלח במהירות גבוהה כ-2 דקות. מוסיפים את הסוכר בהדרגה. מקציפים עד לקבלת קצף יציב וחזק. מקפלים את הקוקוס לתוך הקצף. מורחים את הקצף בעדינות על הריבה ומיישרים. אופים 40-35 דקות.
נכתב על ידי:
מירי צ. |
זכויות יוצרים:
©מירי צ.
טורט שיש
בס"ד טורט שיש תבנית בגודל 20*30   החומרים: 6 ביצים 1 כוס סוכר 1 סוכר וניל 1/2 כוס שמן 1 כוס מיץ תפוזים 2 כוסות קמח 1 שקית אבקת אפיה לשכבה החומה: 1/4 כוס קקאו 1  כפית שטוחה קפה 1/4 כוס סוכר 1/4 כוס מים רותחים ההכנה: לחמם את התנור ל170 מעלות. להקציף את הביצים עם הסוכר וסוכר הוניל עד לקבלת קצף אוורירי, להוסיף מיץ תפוזים ושמן בבחישה איטית. להוסיף קמח ואבקת אפיה בבחישה עדינה. לחלק את התערובת ל -2 חלקים. לערבב את חומרי השכבה החומה למרקם חלק. להוסיף למחצית התערובת ולערבב בעדינות. ליצוק לתבנית את השכבה הלבנה ואחר כך את השכבה החומה. לאפות כשעה.
נכתב על ידי:
מירי צ. |
זכויות יוצרים:
©מירי צ.
קטגוריות