פתיחת חשבון חדש
או
התחבר
הפורום עדיין בשלבי פיתוח. תהנו.

מספר נושאים בתוצאות: - 3

מתכונים - חלבי
2018-12-05
0
125
מירי צין
נושאים: 0
תגובות: 0
מתכון מקסים לאירוח חלבי ולארוחת ערב חגיגית. קל להכנה. רק לערבב ולהכניס לתנור וטעים במיוחד. אפשר לשחק עם הכמויות והסוגים של הגבינות. תשמרו על המאפינס היטב, שלא יגמרו עד הארוחה... החומרים: 1 בצל בינוני 2 ביצים 1 מיכל שמנת לבישול 250 גרם קוטג' 50 גרם גבינה צפתית 50 גרם גבינה בולגרית 1 כוס גבינה צהובה מגוררת 1 כוס קמח 1 כפית אבקת אפיה ההכנה: חממו תנור ל-180 מעלות. חת...
מתכונים - חלבי
2018-11-19
0
113
מירי צין
נושאים: 0
תגובות: 0
השכבה למטה היא פסטה עם גבינות, מעליה רוטב עשיר ועסיסי ומעליו גבינה צהובה ועוד דברים טובים. כולם ישאלו אתכם מה המתכון....   החומרים:   לפשטידה: 350 גר' פסטה פנה / צינורות מבושלת לפי הוראות היצרן ומסוננת 2 ביצים 1/2 כוס זיתים חתוכים/טבעות 1.5 חבילה גבינה לבנה 100 גרם פתיתי גבינה צהובה. אפשר להחליף חלק מהכמות בבולגרית 2 כפות שמן זית/קנולה 1 כפית שטוחה מלח פלפל   ...
מתכונים - חלבי
2017-06-25
0
40
נושאים:
תגובות:
בס"ד ופל בלגי מעדן חלבי! (לבעלי מכשיר ופל בלגי.) החומרים: לופל: 2 ביצים 2 כפות סוכר 11/2 כפות שמן מעט מלח 2/3 כוס קמח 2/3 כוס חלב לקרם גבינה: 250 גרם גבינה לבנה 1 גביע יוגורט 3 כפות אינסטנט פודינג וניל להגשה: 2 תפוחים פרוסים ללא הגרעינים קינמון סוכר חמאה מומסת סירופ מייפל ההכנה...
SELECT * FROM encyclopedia WHERE parent_id = 282 ORDER BY id DESC LIMIT 0 ,999

מספר מאמרים בתוצאות: - 3

מאפינס גבינות מלוח
מתכון מקסים לאירוח חלבי ולארוחת ערב חגיגית. קל להכנה. רק לערבב ולהכניס לתנור וטעים במיוחד. אפשר לשחק עם הכמויות והסוגים של הגבינות. תשמרו על המאפינס היטב, שלא יגמרו עד הארוחה... החומרים: 1 בצל בינוני 2 ביצים 1 מיכל שמנת לבישול 250 גרם קוטג' 50 גרם גבינה צפתית 50 גרם גבינה בולגרית 1 כוס גבינה צהובה מגוררת 1 כוס קמח 1 כפית אבקת אפיה ההכנה: חממו תנור ל-180 מעלות. חתכו את הבצל לקוביות קטנות. חממו במחבת שמן וטגנו את הבצל עד להשחמה עדינה. פוררו את הגבינות - הצפתית והבולגרית בעזרת מזלג. שימו בקערה גדולה את כל החומרים. כולל הבצל והגבינות. ו...לתנור. אפו כ-45 דקות עד שהמאפינס מוזהבים יפה. להגיש חם חם...
נכתב על ידי:
0 |
זכויות יוצרים:
©מ.צין
פשטידת פסטה חלבית מ-י-ו-ח-ד-ת!
השכבה למטה היא פסטה עם גבינות, מעליה רוטב עשיר ועסיסי ומעליו גבינה צהובה ועוד דברים טובים. כולם ישאלו אתכם מה המתכון....   החומרים:   לפשטידה: 350 גר' פסטה פנה / צינורות מבושלת לפי הוראות היצרן ומסוננת 2 ביצים 1/2 כוס זיתים חתוכים/טבעות 1.5 חבילה גבינה לבנה 100 גרם פתיתי גבינה צהובה. אפשר להחליף חלק מהכמות בבולגרית 2 כפות שמן זית/קנולה 1 כפית שטוחה מלח פלפל   לרוטב: 3/4 קופסא שימורי עגבניות חתוכות 1 כף שמן 1 כפית מלח 1/2 כפית סוכר 1 כפית אורגנו פלפל   לפיזור לפני האפיה: 100 גרם פתיתי גבינה צהובה 1/2 כוס טבעות זיתים 1 עגבניה קצוצה 2 כפות שמן 1 כפית אורגנו   ההכנה: הדליקו את התנור החלבי על 180 מעלות. ערבבו את כל חומרי הפשטידה וצקו לתבנית חד פעמית רגילה. ערבבו את כל חומרי הרוטב וצקו מעל. פזרו גבינה צהובה ואת יתר התוספות. אפו כחצי שעה עד להזהבה. בתאבון
נכתב על ידי:
0 |
זכויות יוצרים:
©מ.צין
ופל בלגי
בס"ד ופל בלגי מעדן חלבי! (לבעלי מכשיר ופל בלגי.) החומרים: לופל: 2 ביצים 2 כפות סוכר 11/2 כפות שמן מעט מלח 2/3 כוס קמח 2/3 כוס חלב לקרם גבינה: 250 גרם גבינה לבנה 1 גביע יוגורט 3 כפות אינסטנט פודינג וניל להגשה: 2 תפוחים פרוסים ללא הגרעינים קינמון סוכר חמאה מומסת סירופ מייפל ההכנה: לערבב את חומרי המילוי היטב ולשים במקרר. להכין את הופלים: לטרוף את כל החומרים. לחמם את המכשיר. כשהוא חם לשים מהבלילה במכשיר ולסגור. כשנראה מוכן להוציא לצינון על רשת. לגמור להכין מכל הבלילה. להגשה: לטבול תפוחים בחמאה מומסת, סוכר וקינמון. אם רוצים אפשר לקלות אותם במכשיר הופל בלגי עד שמשחימים יפה. שמים בצלחת הגשה ופל, מעל שמים כמה כפות קרם. ומעל את התפוחים וסירופ מייפל
נכתב על ידי:
מירי צ. |
זכויות יוצרים:
©מירי צ.
קטגוריות