הפורום עדיין בשלבי פיתוח. תהנו.
מירי צין
נושאים: 0
תגובות: 0

מתכון מקסים לאירוח חלבי ולארוחת ערב חגיגית.

קל להכנה. רק לערבב ולהכניס לתנור וטעים במיוחד.

אפשר לשחק עם הכמויות והסוגים של הגבינות.

תשמרו על המאפינס היטב, שלא יגמרו עד הארוחה...

החומרים:

1 בצל בינוני

2 ביצים

1 מיכל שמנת לבישול

250 גרם קוטג'

50 גרם גבינה צפתית

50 גרם גבינה בולגרית

1 כוס גבינה צהובה מגוררת

1 כוס קמח

1 כפית אבקת אפיה

ההכנה:

חממו תנור ל-180 מעלות.

חתכו את הבצל לקוביות קטנות. חממו במחבת שמן וטגנו את הבצל עד להשחמה עדינה. פוררו את הגבינות - הצפתית והבולגרית בעזרת מזלג. שימו בקערה גדולה את כל החומרים. כולל הבצל והגבינות. ו...לתנור. אפו כ-45 דקות עד שהמאפינס מוזהבים יפה.

להגיש חם חם...

הוסף תגובה
כמה זה 2 ועוד 1?
ראה 0 תגובות