מירי צין
נושאים: 0
תגובות: 0

השכבה למטה היא פסטה עם גבינות, מעליה רוטב עשיר ועסיסי ומעליו גבינה צהובה ועוד דברים טובים.

כולם ישאלו אתכם מה המתכון....

 

החומרים:

 

לפשטידה:

350 גר' פסטה פנה / צינורות מבושלת לפי הוראות היצרן ומסוננת

2 ביצים

1/2 כוס זיתים חתוכים/טבעות

1.5 חבילה גבינה לבנה

100 גרם פתיתי גבינה צהובה. אפשר להחליף חלק מהכמות בבולגרית

2 כפות שמן זית/קנולה

1 כפית שטוחה מלח

פלפל

 

לרוטב:

3/4 קופסא שימורי עגבניות חתוכות

1 כף שמן

1 כפית מלח

1/2 כפית סוכר

1 כפית אורגנו

פלפל

 

לפיזור לפני האפיה:

100 גרם פתיתי גבינה צהובה

1/2 כוס טבעות זיתים

1 עגבניה קצוצה

2 כפות שמן

1 כפית אורגנו

 

ההכנה:

הדליקו את התנור החלבי על 180 מעלות.

ערבבו את כל חומרי הפשטידה וצקו לתבנית חד פעמית רגילה.

ערבבו את כל חומרי הרוטב וצקו מעל.

פזרו גבינה צהובה ואת יתר התוספות.

אפו כחצי שעה עד להזהבה.

בתאבון

הוסף תגובה
כמה זה 2 ועוד 1?
ראה 0 תגובות